Zawartość kwasów tłuszczowych w nasionach lędźwianu siewnego (Lathyrus sativus) w zależności od warunków ekstruzji.
Opis bibliograficzny
Zawartość kwasów tłuszczowych w nasionach lędźwianu siewnego (Lathyrus sativus) w zależności od warunków ekstruzji. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, ANTONI LIPIEC, BOŻENA ZDUNEK. Biul. Nauk. Przem. Pasz. 1996 R. 35 nr 3/4 s. 57-66, il., bibliogr., rez., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego 1996 R. 35 nr 3/4, s. 57-66
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 2237) wydawnictwo ciągłe #2237
PBN ID (hist.): 2237
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.