Zawartość pierwiastków śladowych w warzywach z terenu strefy ochronnej Roztoczańskiego Parku Narodowego.
Opis bibliograficzny
Zawartość pierwiastków śladowych w warzywach z terenu strefy ochronnej Roztoczańskiego Parku Narodowego. [AUT.] MARIA SZYMAŃSKA, MARIA KIEREPKA, JOLANTA MOLAS. Chem. Inż. Ekol. 1996 T. 3 nr 1 s. 97-102, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chemia i Inżynieria Ekologiczna 1996 T. 3 nr 1, s. 97-102
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 stycznia 2022 13:00 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 1052) wydawnictwo ciągłe #1052
PBN ID (hist.): 1052
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.