Zawartość pierwiastków śladowych w wybranych warzywach korzeniowych w zależności od czasu przechowywania. Część II.
Opis bibliograficzny
Zawartość pierwiastków śladowych w wybranych warzywach korzeniowych w zależności od czasu przechowywania. Część II. [AUT.] ANNA CZECH, ELŻBIETA RUSINEK, KINGA KOŁODZIEJ. Bromatol. Chem. Toksykol. 2007 T. 40 Nr 1 s. 23-29, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2007 T. 40 Nr 1, s. 23-29
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 lipca 2008 12:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 listopada 2017 09:48 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptfarm.pl/?pid=102
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18934) wydawnictwo ciągłe #18934
PBN ID (hist.): 18934
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.