Zawartość składników chemicznych w świeżych liściach stewii (Stevia rebaudiana Bertoni).
Opis bibliograficzny
Zawartość składników chemicznych w świeżych liściach stewii (Stevia rebaudiana Bertoni). [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, SEBASTIAN BALANT, JUSTYNA BEKIER, DIANA GRUSZKIEWICZ. Episteme (Krak.) 2014 Nr 25 87-94, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
EPISTEME: Czasopismo Naukowo-Kulturalne 2014 Nr 25, 87-94
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 sierpnia 2015 14:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35860) wydawnictwo ciągłe #35860
PBN ID (hist.): 35860
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.