Zawartość składników odżywczych, mineralnych i profil kwasów tłuszczowych w mięsie wybranych gatunków ryb w zależności od terminu odłowu.
Opis bibliograficzny
Zawartość składników odżywczych, mineralnych i profil kwasów tłuszczowych w mięsie wybranych gatunków ryb w zależności od terminu odłowu. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, RYSZARD K. PISARSKI, EDYTA KOWALCZUK-VASILEV, AGATA RUDNICKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2010 Nr 4 (71) s. 63-72, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2010 Nr 4 (71), s. 63-72
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 maja 2011 08:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25618) wydawnictwo ciągłe #25618
PBN ID (hist.): 25618
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,157
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.