Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartość tłuszczu i kwasów tłuszczowych w wyrobach czekoladowych.

Opis bibliograficzny

Zawartość tłuszczu i kwasów tłuszczowych w wyrobach czekoladowych. [AUT.] ANDRZEJ TARKOWSKI, MONIKA NOWAK. Rocz. Państw. Zakł. Hig. 2009 R. 60 nr 4 s. 125-128, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 2009 R. 60 nr 4, s. 125-128
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 sierpnia 2010 13:25
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:19

Identyfikatory

BPP ID: (46, 24284) wydawnictwo ciągłe #24284
PBN ID (hist.): 24284

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się