Zawartość tłuszczu i kwasów tłuszczowych w wyrobach czekoladowych.
Opis bibliograficzny
Zawartość tłuszczu i kwasów tłuszczowych w wyrobach czekoladowych. [AUT.] ANDRZEJ TARKOWSKI, MONIKA NOWAK. Rocz. Państw. Zakł. Hig. 2009 R. 60 nr 4 s. 125-128, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 2009 R. 60 nr 4, s. 125-128
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 sierpnia 2010 13:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pzh.gov.pl/page/?id=1175
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24284) wydawnictwo ciągłe #24284
PBN ID (hist.): 24284
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.