Zawartość tłuszczu oraz tokoferoli w nasionach krajowych odmian szarłatu (Amaranthus cruentus L.) w warunkach zróżnicowanego nawożenia makroelementami.
Opis bibliograficzny
Zawartość tłuszczu oraz tokoferoli w nasionach krajowych odmian szarłatu (Amaranthus cruentus L.) w warunkach zróżnicowanego nawożenia makroelementami. [AUT.] BARBARA SKWARYŁO-BEDNARZ. Acta Agrophys. 2010 Vol. 15 Nr 2 (178) s. 409-415, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2010 Vol. 15 Nr 2 (178), s. 409-415
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 listopada 2010 12:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24771) wydawnictwo ciągłe #24771
PBN ID (hist.): 24771
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.