Zawartość wybranych metali oraz azotanów i azotynów w owocach żurawiny błotnej oraz borówki czarnej i czerwonej z rejonu Lubelszczyzny.
Opis bibliograficzny
Zawartość wybranych metali oraz azotanów i azotynów w owocach żurawiny błotnej oraz borówki czarnej i czerwonej z rejonu Lubelszczyzny. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, IWONA SEMBRATOWICZ, JERZY TRUCHLIŃSKI. Żyw. Człow. Metab. 2005 T. 32 Suppl. 1. cz. 1 s. 267-272, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2005 T. 32 Suppl. 1. cz. 1, s. 267-272, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 16947) wydawnictwo ciągłe #16947
PBN ID (hist.): 16947
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.