Zawartości wybranych metali w owocach i warzywach w latach 2001-2005 (1).
Opis bibliograficzny
Zawartości wybranych metali w owocach i warzywach w latach 2001-2005 (1). [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 2006 nr 12 s. 36-37, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 2006 nr 12, s. 36-37
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 sierpnia 2009 14:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 maja 2021 02:48 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/rocznik-2006-64…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22059) wydawnictwo ciągłe #22059
PBN ID (hist.): 22059
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.