Zawartości wybranych metali w owocach i warzywach w latach 2001-2005 (2).
Opis bibliograficzny
Zawartości wybranych metali w owocach i warzywach w latach 2001-2005 (2). [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 2007 nr 7-8 s. 62,64, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 2007 nr 7-8, s. 62,64
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2017 10:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 listopada 2017 14:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-2945…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42516) wydawnictwo ciągłe #42516
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.