Zdolność przeciwutleniająca mleka i produktów mlecznych.
Opis bibliograficzny
Zdolność przeciwutleniająca mleka i produktów mlecznych. [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, JOANNA WAJS. W: Nowe wyzwania dla polskiej nauki : edycja 7 : materiały konferencyjne : streszczenia wystąpień / 05-07.09.2020 / opracowanie: Beata Bochentyn s. 96. Kraków 2020, Creativetime, 978-83-63058-96-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nowe wyzwania dla polskiej nauki : edycja 7 : materiały konferencyjne : streszczenia wystąpień / 05-07.09.2020 / opracowanie: Beata Bochentyn, s. 96
Wydawca:
Creativetime
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 marca 2021 13:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 lutego 2022 14:58 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63058-96-8
BPP ID: (59, 47312) wydawnictwo zwarte #47312
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.