Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Żelowanie modelowych deserów.

Opis bibliograficzny

Żelowanie modelowych deserów. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW. W: Postęp w technologii, technice i organizacji mleczarstwa. VI Sesja Naukowa. Olsztyn, 1997, 20-21 luty, il., bibliogr. [b.m.], [b.w.], 1997. - S. 277-279.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postęp w technologii, technice i organizacji mleczarstwa. VI Sesja Naukowa. Olsztyn, 1997, 20-21 luty,
Wydawca:
[b.w.], 1997. - S. 277-279
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:42

Identyfikatory

BPP ID: (59, 4436) wydawnictwo zwarte #4436
PBN ID (hist.): 4436

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się