Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ziele serdecznika jako źródło flawonoidów.

Opis bibliograficzny

Ziele serdecznika jako źródło flawonoidów. [AUT.] ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, BEATA KRÓL. W: Żywność a choroby cywilizacyjne : VIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI Wieku", Kraków, 21-22 czerwca 2007 s. 99. Kraków, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2007, 978-83-924646-0-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność a choroby cywilizacyjne : VIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI Wieku", Kraków, 21-22 czerwca 2007, s. 99
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2007.
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 lipca 2008 10:49
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:32

Identyfikatory

ISBN: 978-83-924646-0-0
BPP ID: (59, 19141) wydawnictwo zwarte #19141
PBN ID (hist.): 19141

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się