Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zioła oraz substancje barwiące i aromatyczne.

Opis bibliograficzny

Zioła oraz substancje barwiące i aromatyczne. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, RENATA KLEBANIUK. W: Dodatki w żywieniu bydła / praca zbiorowa pod red. Eugeniusza R. Greli [Kusowo], Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "VIT-TRA", 2001, S. 126-139, il., bibliogr, 83-910414-6-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Dodatki w żywieniu bydła / praca zbiorowa pod red. Eugeniusza R. Greli, S. 126-139, il., bibliogr.
Wydawca:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "VIT-TRA", 2001
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:06

Identyfikatory

ISBN: 83-910414-6-8
BPP ID: (59, 11250) wydawnictwo zwarte #11250
PBN ID (hist.): 11250

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się