Zmiany biochemiczne w surowcach podczas procesów wędzenia.
Opis bibliograficzny
Zmiany biochemiczne w surowcach podczas procesów wędzenia. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Gosp. Mięs. 2017 R. 69 Nr 10 s. 18, 20-21, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2017 R. 69 Nr 10, s. 18, 20-21
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 grudnia 2017 10:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 października 2019 12:34 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00648ad49b31cced97973
Strona WWW
http://sigma-not.pl/wyszukaj-0-0-10-611…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43003) wydawnictwo ciągłe #43003
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.