Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany cech i wytrzymałości kości udowej indyczek żywionych dietą z dodatkiem probiotyku = Changes the characteristic and mechanical endurance of femur in female turkeys fed diet with added probiotic.

Opis bibliograficzny

Zmiany cech i wytrzymałości kości udowej indyczek żywionych dietą z dodatkiem probiotyku = Changes the characteristic and mechanical endurance of femur in female turkeys fed diet with added probiotic. [AUT.] EWA TOMASZEWSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, PIOTR DOBROWOLSKI, RENATA KLEBANIUK, SIEMOWIT MUSZYŃSKI, ADRIAN KUBACZYŃSKI, MAGDALENA OLCHA, TADEUSZ BLICHARSKI, EUGENIUSZ R. GRELA, ANNA WINIARSKA-MIECZAN. W: XLV Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk : Olsztyn, 21-22 czerwca 2016 r. / Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski 164-165, Tekst równoległy w języku angielskim. Olsztyn, [Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydawnictwo], 978-83-8100-014-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLV Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk : Olsztyn, 21-22 czerwca 2016 r. / Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 164-165
Wydawca:
[Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydawnictwo]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 października 2016 12:46
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:48

Identyfikatory

ISBN: 978-83-8100-014-7
BPP ID: (59, 38942) wydawnictwo zwarte #38942
PBN ID (hist.): 38942

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się