Zmiany cech tekstury pieczywa pszennego pod wpływem dodatku mąki z prosa.
Opis bibliograficzny
Zmiany cech tekstury pieczywa pszennego pod wpływem dodatku mąki z prosa. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, JANUSZ LASKOWSKI. W: Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych / pod red. Bohdana Dobrzańskiego jr., Leszka Mieszkalskiego Lublin, Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2007, s. 129-138, il., bibliogr, 978-83-60489-05-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych / pod red. Bohdana Dobrzańskiego jr., Leszka Mieszkalskiego, s. 129-138
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2008 13:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:34 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60489-05-5
BPP ID: (59, 19809) wydawnictwo zwarte #19809
PBN ID (hist.): 19809
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.