Zmiany jakości surowca jajczarskiego w zależności od początkowych cech fizycznych jaj (Changes in the quality of egg raw material depending on the initial physical characteristics of eggs)
Opis bibliograficzny
Zmiany jakości surowca jajczarskiego w zależności od początkowych cech fizycznych jaj (Changes in the quality of egg raw material depending on the initial physical characteristics of eggs). [AUT.] J. BATKOWSKA, A. BRODACKI, K. DRABIK. W: XXXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 04-06.09.2019 r., Polańczyk, Poland (XXXI International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej.) s. 64-65, Streszczenie w języku polskim i angielskim. [B. m. wyd. 2019], [b. wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 04-06.09.2019 r., Polańczyk, Poland (XXXI International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej.), s. 64-65
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 września 2019 11:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 września 2019 11:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45803) wydawnictwo zwarte #45803
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.