Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany odczynu i zawartości przyswajalnego fosforu, potasu i magnezu w gruncie rekultywowanym kompostem z osadu ściekowego i popiołu po ośmiu latach użytkowania.

Opis bibliograficzny

Zmiany odczynu i zawartości przyswajalnego fosforu, potasu i magnezu w gruncie rekultywowanym kompostem z osadu ściekowego i popiołu po ośmiu latach użytkowania. [AUT.] STANISŁAW BARAN, ANNA WÓJCIKOWSKA-KAPUSTA, GRAŻYNA ŻUKOWSKA, MARTA BIK, ALICJA STRZAŁKA. W: Nauka i dydaktyka wobec nowych wyzwań dla gospodarkii zagrożeń środowiska : Ogólnopolska Konferencja Naukowapołączona z Jubileuszem 65-lecia Wydziału Agrobioinżynierii : streszczenia komunikatów : Lublin, 22–23 września 2009 r. [dostęp CD]. [b.m.], [b.w.], [2009]. - S. 22.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka i dydaktyka wobec nowych wyzwań dla gospodarki i zagrożeń środowiska : Ogólnopolska Konferencja Naukowa połączona z Jubileuszem 65-lecia Wydziału Agrobioinżynierii : streszczenia komunikatów : Lublin, 22–23 września 2009 r. [dostęp CD],
Wydawca:
[b.w.], [2009]. - S. 22
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 marca 2010 09:55
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:45

Identyfikatory

BPP ID: (59, 22978) wydawnictwo zwarte #22978
PBN ID (hist.): 22978

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się