Zmiany struktur białkowych i wodochłonności wodnistego mięsa wieprzowego po sonifikacji.
Opis bibliograficzny
Zmiany struktur białkowych i wodochłonności wodnistego mięsa wieprzowego po sonifikacji. [AUT.] JOANNA TWARDA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: XXIII Dni Przemysłu Mięsnego. Skrót referatów wygłoszonych podczas Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa maj 2005 r poster 15. [b.m.] [2005], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIII Dni Przemysłu Mięsnego. Skrót referatów wygłoszonych podczas Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa maj 2005 r, poster 15
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2017 10:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2020 12:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40361) wydawnictwo zwarte #40361
PBN ID (hist.): 40361
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.