Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany struktur białkowych i wodochłonności wodnistego mięsa wieprzowego po sonifikacji.

Opis bibliograficzny

Zmiany struktur białkowych i wodochłonności wodnistego mięsa wieprzowego po sonifikacji. [AUT.] JOANNA TWARDA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: XXIII Dni Przemysłu Mięsnego. Skrót referatów wygłoszonych podczas Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa maj 2005 r poster 15. [b.m.] [2005], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXIII Dni Przemysłu Mięsnego. Skrót referatów wygłoszonych podczas Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa maj 2005 r, poster 15
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 stycznia 2017 10:07
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 12:20

Identyfikatory

BPP ID: (59, 40361) wydawnictwo zwarte #40361
PBN ID (hist.): 40361

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się