Zmiany struktury tkanki mięśniowej i wodochłonności wodnistego mięsa wieprzowego po sonifikacji.
Opis bibliograficzny
Zmiany struktury tkanki mięśniowej i wodochłonności wodnistego mięsa wieprzowego po sonifikacji. [AUT.] JOANNA TWARDA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 2005 T. 42/43 s. 161-169, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego 2005 T. 42/43, s. 161-169
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2020 12:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15999) wydawnictwo ciągłe #15999
PBN ID (hist.): 15999
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.