Zmiany tekstury masła w trakcie jego chłodniczego przechowywania (Changes in the texture of butter during its refrigerated storage)
Opis bibliograficzny
Zmiany tekstury masła w trakcie jego chłodniczego przechowywania (Changes in the texture of butter during its refrigerated storage). [AUT.] DOMINIKA POLESIAK, JOWITA KWIATKOWSKA, ANETA KRAWIEC, KATARZYNA ZDRZAŁEK, PIOTR DOMARADZKI, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, PIOTR STANEK. W: Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik 145. Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 czerwca 2021 13:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 czerwca 2021 13:04 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-334-4
BPP ID: (59, 47660) wydawnictwo zwarte #47660
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.