Zmiany temperatury miazgi marchwiowej podczas procesu sonifikacji.
Opis bibliograficzny
Zmiany temperatury miazgi marchwiowej podczas procesu sonifikacji. [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS. Inż. Rol. 2006 Nr 7 (82) s. 255-261, il., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2006 Nr 7 (82), s. 255-261
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ir.ptir.org/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 16889) wydawnictwo ciągłe #16889
PBN ID (hist.): 16889
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.