Zmiany uwodnienia mięsa podczas dojrzewania.
Opis bibliograficzny
Zmiany uwodnienia mięsa podczas dojrzewania. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, JOANNA TWARDA, MAŁGORZATA DUDEK. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, E Agric. 2004 Vol. 59 Nr 4 s. 1595-1606, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura 2004 Vol. 59 Nr 4, s. 1595-1606
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 lutego 2019 11:54 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo-old.up.lublin.pl/ann…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 13283) wydawnictwo ciągłe #13283
PBN ID (hist.): 13283
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.