Zmiany w zawartości niektórych składników chemicznych podczas przechowywania czosnku w różnych warunkach.
Opis bibliograficzny
Zmiany w zawartości niektórych składników chemicznych podczas przechowywania czosnku w różnych warunkach. [AUT.] RENATA NURZYŃSKA-WIERDAK. Ann Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EEE Hortic. 1998 Vol. 6 s. 9-16, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EEE, Horticultura 1998 Vol. 6, s. 9-16, il., bibliogr., sum.
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 listopada 2017 15:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3253) wydawnictwo ciągłe #3253
PBN ID (hist.): 3253
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.