Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany w zawartości węglowodanów i kwasu askorbinowego w rzodkiewce wywołane stresem glinowym.

Opis bibliograficzny

Zmiany w zawartości węglowodanów i kwasu askorbinowego w rzodkiewce wywołane stresem glinowym. [AUT.] WŁADYSŁAW MICHAŁEK. W: 2 Międzynarodowe Sympozjum Naukowe "Przyrodnicze i antropogeniczne przyczyny oraz skutki zakwaszenia gleb". Lublin, 1997, 23-24 września. Lublin, Wydaw. Akademia Rolnicza, 1997. - S. 138.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
2 Międzynarodowe Sympozjum Naukowe "Przyrodnicze i antropogeniczne przyczyny oraz skutki zakwaszenia gleb". Lublin, 1997, 23-24 września,
Wydawca:
Wydaw. Akademia Rolnicza, 1997. - S. 138
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:37

Identyfikatory

BPP ID: (59, 2708) wydawnictwo zwarte #2708
PBN ID (hist.): 2708

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się