Zmiany właściwości teksturalnych wybranych odmian gruszek spowodowane przechowywaniem.
Opis bibliograficzny
Zmiany właściwości teksturalnych wybranych odmian gruszek spowodowane przechowywaniem. [AUT.] KATARZYNA WRÓBLEWSKA-BARWIŃSKA, RAFAŁ NADULSKI. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2013 nr 12 (1-2) 3-12, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2013 nr 12 (1-2), 3-12
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lipca 2014 10:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/main.php?p=…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33058) wydawnictwo ciągłe #33058
PBN ID (hist.): 33058
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.