Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany zawartości i jakości białka w bulwach ziemniaka w warunkach stosowania regulatorów wzrostu.

Opis bibliograficzny

Zmiany zawartości i jakości białka w bulwach ziemniaka w warunkach stosowania regulatorów wzrostu. [AUT.] BARBARA RUDZIŃSKA, MARIA MIKOS-BIELAK. W: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie. Konferencja Naukowa. Polanica Zdrój, 2000, 8-11 maja. [b.m.], ELMA, [2000]. - S. 130-131, 83-91394-0-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie. Konferencja Naukowa. Polanica Zdrój, 2000, 8-11 maja,
Wydawca:
ELMA, [2000]. - S. 130-131
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:48

Identyfikatory

ISBN: 83-91394-0-9
BPP ID: (59, 6169) wydawnictwo zwarte #6169
PBN ID (hist.): 6169

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się