Zmiany zawartości kwasu askorbinowego w liściach sałaty pod wpływem niklu w formie nieorganicznej i organicznej.
Opis bibliograficzny
Zmiany zawartości kwasu askorbinowego w liściach sałaty pod wpływem niklu w formie nieorganicznej i organicznej. [AUT.] JOLANTA MOLAS. Zesz. Probl. Postęp. Nauk Rol. 2000 z. 471 Cz. 1 s. 121-127, il., bibliogr., streszcz., sum, Mikroelementy w rolnictwie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 2000 z. 471 Cz. 1, s. 121-127, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 stycznia 2022 13:42 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7713) wydawnictwo ciągłe #7713
PBN ID (hist.): 7713
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.