Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany zawartości kwasu askorbinowego w liściach sałaty pod wpływem niklu w formie nieorganicznej i organicznej.

Opis bibliograficzny

Zmiany zawartości kwasu askorbinowego w liściach sałaty pod wpływem niklu w formie nieorganicznej i organicznej. [AUT.] JOLANTA MOLAS. Zesz. Probl. Postęp. Nauk Rol. 2000 z. 471 Cz. 1 s. 121-127, il., bibliogr., streszcz., sum, Mikroelementy w rolnictwie.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 2000 z. 471 Cz. 1, s. 121-127, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:21 stycznia 2022 13:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 7713) wydawnictwo ciągłe #7713
PBN ID (hist.): 7713

Metryki

3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się