Zmiany zawartości suchej masy w mleku krów w zależności od poziomu tłuszczu i białka.
Opis bibliograficzny
Zmiany zawartości suchej masy w mleku krów w zależności od poziomu tłuszczu i białka. [AUT.] ANNA ASARABOWSKA, ANNA LITWIŃCZUK. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 1995 Vol.13 s. 63-66, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 1995 Vol.13, s. 63-66
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:05 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 254) wydawnictwo ciągłe #254
PBN ID (hist.): 254
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.