Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmienność cech sensorycznych mięsa królików w zależności od rasy i części zasadniczej tuszki (Variability of sensory features of rabbit meat in relation to breed and part of carcass)

Opis bibliograficzny

Zmienność cech sensorycznych mięsa królików w zależności od rasy i części zasadniczej tuszki (Variability of sensory features of rabbit meat in relation to breed and part of carcass). [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, RENATA PYZ-ŁUKASIK. Med. Weter. 2008 Vol. 64 Nr 11 s. 1308-1310, il., bibliogr.,sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 listopada 2008 14:09
Ostatnia aktualizacja:12 lutego 2019 09:58

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20305) wydawnictwo ciągłe #20305
PBN ID (hist.): 20305

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się