Zmienność cech sensorycznych mięsa królików w zależności od rasy i części zasadniczej tuszki (Variability of sensory features of rabbit meat in relation to breed and part of carcass)
Opis bibliograficzny
Zmienność cech sensorycznych mięsa królików w zależności od rasy i części zasadniczej tuszki (Variability of sensory features of rabbit meat in relation to breed and part of carcass). [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, RENATA PYZ-ŁUKASIK. Med. Weter. 2008 Vol. 64 Nr 11 s. 1308-1310, il., bibliogr.,sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2008 Vol. 64 Nr 11, s. 1308-1310
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 listopada 2008 14:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 lutego 2019 09:58 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/archives/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20305) wydawnictwo ciągłe #20305
PBN ID (hist.): 20305
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.