Zmienność zanieczyszczenia mikrobiologicznego mięsa ślimaków jadalnych w zależności od gatunku i miejsca ich pozyskania (Variability of microbial contamination of edible snail meat depending on species and place of their collection)
Opis bibliograficzny
Zmienność zanieczyszczenia mikrobiologicznego mięsa ślimaków jadalnych w zależności od gatunku i miejsca ich pozyskania (Variability of microbial contamination of edible snail meat depending on species and place of their collection). [AUT. KORESP.] WALDEMAR PASZKIEWICZ, [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, MONIKA ZIOMEK, RENATA PYZ-ŁUKASIK, ŁUKASZ DROZD, ZBIGNIEW BEŁKOT. Med. Weter. 2018 Vol. 74 nr 9 s. 591-598, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21521/mw.5970
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2018 Vol. 74 nr 9, s. 591-598
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach (CC-BY-NC-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 sierpnia 2018 12:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 czerwca 2021 11:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00652ad49b31cced98097
DOI
10.21521/mw.5970
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/images/st…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44033) wydawnictwo ciągłe #44033
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,280
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.