Znaczenie interakcji związków fenolowych ze składnikami matrycy w kształtowaniu jakości żywności wzbogacanej.
Opis bibliograficzny
Znaczenie interakcji związków fenolowych ze składnikami matrycy w kształtowaniu jakości żywności wzbogacanej. [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK. W: V Kongres Młodych Ludzi Nauki : Wizja, nauka, postęp - Książka streszczeń, Kraków 2016 72. Kraków, Traicon S.C, 978-83-65180-10-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
V Kongres Młodych Ludzi Nauki : Wizja, nauka, postęp - Książka streszczeń, Kraków 2016, 72
Wydawca:
Traicon S.C.
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 lutego 2017 08:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:57 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65180-10-0
BPP ID: (59, 40963) wydawnictwo zwarte #40963
PBN ID (hist.): 40963
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.