Znaczenie katabolizmu węglowodanów u bakterii mlekowych w biotechnologii żywności.
Opis bibliograficzny
Znaczenie katabolizmu węglowodanów u bakterii mlekowych w biotechnologii żywności. [AUT.] MONIKA DOMAŃ, E. CZERNIEC, TAMARA ALEKSANDRZAK, MAGDALENA KOWALCZYK, JACEK BARDOWSKI. W: Nauka o żywności na progu XXI wieku : XXX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Kraków 14-15 wrzesień 1999 : streszczenia komunikatów IV-327. Kraków 1999, Wydaw. Naukowe "Akapit", 83-7108-065-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka o żywności na progu XXI wieku : XXX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Kraków 14-15 wrzesień 1999 : streszczenia komunikatów, IV-327
Wydawca:
Wydaw. Naukowe "Akapit"
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 listopada 2015 13:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2020 11:48 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7108-065-4
BPP ID: (59, 36656) wydawnictwo zwarte #36656
PBN ID (hist.): 36656
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.