Znaczenie mlecznych produktów fermentowanych w diecie człowieka (Importance of fermented dairy products in the human diet)
Opis bibliograficzny
Znaczenie mlecznych produktów fermentowanych w diecie człowieka (Importance of fermented dairy products in the human diet). [AUT. KORESP.] JOANNA WAJS, [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA. W: Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji. T. 1 / pod red. Marka Babicza i Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 124-130, bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: przed opublikowaniem
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 23 września 2020 12:38 |
Ostatnia aktualizacja: | 1 lutego 2022 14:56 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://wydawnictwo.up.lublin.pl/files/…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-326-9
BPP ID: (59, 46821) wydawnictwo zwarte #46821
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.