Znaczenie preparatów białek serwatkowych w żywieniu kulturystów.
Opis bibliograficzny
Znaczenie preparatów białek serwatkowych w żywieniu kulturystów. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. Kult. Fit. 2009 Nr 7-8 s. 106-109.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Kulturystyka i Fitness 2009 Nr 7-8, s. 106-109
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 grudnia 2010 14:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24864) wydawnictwo ciągłe #24864
PBN ID (hist.): 24864
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.