Znaczenie produktów pszczelich w dietetyce i kosmetologii. Miód, wosk i kit pszczeli.
Opis bibliograficzny
Znaczenie produktów pszczelich w dietetyce i kosmetologii. Miód, wosk i kit pszczeli. [AUT.] BARBARA TOPYŁA, ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL. W: Dietetyka i kosmetologia a zdrowy styl życia / redakcja naukowa Beata Mydłowska Warszawa 2022, Wydawnictwo DiG, s. 193-208, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-286-0208-3.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Wydawnictwo DiG
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 września 2022 12:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 września 2022 12:43 |
Linki zewnętrzne
PBN
6317243d409707340253eb5f
Identyfikatory
ISBN: 978-83-286-0208-3
BPP ID: (59, 48617) wydawnictwo zwarte #48617
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.