Znaczenie produktów pszczelich w dietetyce i kosmetologii. Mleczko pszczele, pyłek kwiatowy i jad pszczeli.
Opis bibliograficzny
Znaczenie produktów pszczelich w dietetyce i kosmetologii. Mleczko pszczele, pyłek kwiatowy i jad pszczeli. [AUT.] BARBARA TOPYŁA, MAREK KOWALCZYK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK. W: Dietetyka i kosmetologia a zdrowy styl życia / redakcja naukowa Beata Mydłowska Warszawa 2022, Wydawnictwo DiG, s. 209-220, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-286-0208-3.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Wydawnictwo DiG
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 września 2022 12:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 listopada 2022 11:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
631724f5409707340253eb8e
Identyfikatory
ISBN: 978-83-286-0208-3
BPP ID: (59, 48618) wydawnictwo zwarte #48618
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.