Znaczenie właściwości fizycznych ziarna pszenicy w procesie rozdrabniania.
Opis bibliograficzny
Znaczenie właściwości fizycznych ziarna pszenicy w procesie rozdrabniania. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, JANUSZ LASKOWSKI. W: Właściwości fizyczne i biochemiczne materiałów roślinnych / pod red. Bohdana Dobrzańskiego, Antoniego Rutkowskiego, Rafała Rybczyńskiego Lublin, Polska Akademia Nauk. Komitet Agrofizyki : Wydawnictwo Naukowe FRNA, cop. 2008, S. 211-220 il, Bibliogr, 978-83-60489-09-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Właściwości fizyczne i biochemiczne materiałów roślinnych / pod red. Bohdana Dobrzańskiego, Antoniego Rutkowskiego, Rafała Rybczyńskiego, S. 211-220 il.
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Komitet Agrofizyki : Wydawnictwo Naukowe FRNA, cop. 2008
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 maja 2011 14:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:55 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60489-09-3
BPP ID: (59, 25831) wydawnictwo zwarte #25831
PBN ID (hist.): 25831
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.