Znaczenie wybranych składników diety w zespole nadpobudliwości z deficytem uwagi.
Opis bibliograficzny
Znaczenie wybranych składników diety w zespole nadpobudliwości z deficytem uwagi. [AUT.] TOMASZ CZERNECKI, OLA PAŃCZYK, MAŁGORZATA KOSTECKA, ANETA BRODZIAK. W: Dietetyka. Żywienie w zdrowiu i chorobie : monografia : praca zbiorowa / pod red. Klaudii Pujer Wrocław 2016, EXANTE, s. 105-116, il., bibliogr., sum., e-ISBN 978-83-65690-05-0, 978-83-65690-06-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Dietetyka. Żywienie w zdrowiu i chorobie : monografia : praca zbiorowa / pod red. Klaudii Pujer, s. 105-116
Wydawca:
EXANTE
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.55 |
---|---|
Rekord utworzony: | 2 grudnia 2016 14:12 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 lutego 2019 09:43 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://depot.ceon.pl/bitstream/handle/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65690-06-7
BPP ID: (59, 39765) wydawnictwo zwarte #39765
PBN ID (hist.): 39765
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.