Zrównoważona hodowla i produkcja świń-dobrostan, ekologia, środowisko / pod redakcją Anny Rekiel i Grzegorza Żaka.
Opis bibliograficzny
Zrównoważona hodowla i produkcja świń-dobrostan, ekologia, środowisko / pod redakcją Anny Rekiel i Grzegorza Żaka. [RED.] ANNA REKIEL, [AUT.] GRZEGORZ ŻAK. Balice 2024, Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy, 110 s, 978-83-7607-408-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
110 s.
Wydawca:
Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Mięso ze świń rasy puławskiej źródłem funkcjonalnej żywności. [AUT.] ANNA KASPRZYK. W: Zrównoważona hodowla i produkcja świń-dobrostan, ekologia, środowisko / pod redakcją Anny Rekiel i Grzegorza Żaka Balice 2024, Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy, s. 49-69, bibliogr, 978-83-7607-408-5. |
---|---|
Rekord utworzony: | 27 listopada 2024 12:56 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 marca 2025 11:27 |
Linki zewnętrzne
PBN
6730eb49fdbe830349371a2a
Strona WWW
https://books.google.pl/books/about/Zr%…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7607-408-5
BPP ID: (59, 50774) wydawnictwo zwarte #50774
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.