Zróżnicowanie wytrzymałości kości kurcząt brojlerów w zależności od rodzaju konserwanta paszowego dodanego do natłuszczonych mieszanek paszowych.
Opis bibliograficzny
Zróżnicowanie wytrzymałości kości kurcząt brojlerów w zależności od rodzaju konserwanta paszowego dodanego do natłuszczonych mieszanek paszowych. [AUT.] STANISŁAW MATYKA, ANDRZEJ MASŁOWSKI. W: Energetyczne dowartościowanie pasz przemysłowych Lublin, Centralne Laboratorium Przemysłu Paszowego, 1997. - S. 47-49, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Energetyczne dowartościowanie pasz przemysłowych,
Wydawca:
Centralne Laboratorium Przemysłu Paszowego, 1997. - S. 47-49, il., bibliogr.
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:41 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 4127) wydawnictwo zwarte #4127
PBN ID (hist.): 4127
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.