Zwyczaje żywieniowe związane z konsumpcją produktów stanowiących źródło kwasów tłuszczowych trans – implikacje zdrowotne wysokiego spożycia.
Opis bibliograficzny
Zwyczaje żywieniowe związane z konsumpcją produktów stanowiących źródło kwasów tłuszczowych trans – implikacje zdrowotne wysokiego spożycia. [AUT.] JOANNA NIEDŹWIECKA, LUCYNA KAPKA-SKRZYPCZAK, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA. Med. Ogólna Nauki Zdr. 2013 T. 19 Nr 3 385–388, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Ogólna i Nauki o Zdrowiu 2013 T. 19 Nr 3, 385–388
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 marca 2014 14:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://monz.pl/abstracted.php?level=5&I…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32415) wydawnictwo ciągłe #32415
PBN ID (hist.): 32415
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.