Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta: monografia / pod redakcją naukową Stanisława Kowalskiego, Gabrieli Zięć, Iwony Drożdż.
Opis bibliograficzny
Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta: monografia / pod redakcją naukową Stanisława Kowalskiego, Gabrieli Zięć, Iwony Drożdż. [RED.] STANISŁAW KOWALSKI, GABRIELA ZIĘĆ, IWONA DROŻDŻ. Kraków 2020, Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, 427 s, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-66602-10-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
427 s.
Wydawca:
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60c9b8c52467f0039ff2dc14
Strona WWW
https://pttzm.org/wp-content/uploads/20…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66602-10-6
BPP ID: (59, 47639) wydawnictwo zwarte #47639
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekordy powiązane (2): | |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 26 maja 2021 09:11 |
| Ostatnia aktualizacja: | 23 listopada 2021 09:18 |