Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa.

Opis bibliograficzny

Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa. [RED.] ANNA PĘKSA. Wrocław, 2017, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, 528 s, il., bibliogr, 978-83-7717-264-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
528 s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:34.00
Rekordy powiązane:Wpływ żywienia na prawidłowy przebieg ciąży. [AUT.] KARINA BŁĄDKOWSKA, MAŁGORZATA KOSTECKA. W: Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa Wrocław, 2017, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, s. 121-128, bibliogr, 978-83-7717-264-3.
Wpływ rodzaju rozpuszczalnika na aktywność przeciwrodnikową ekstraktów ziołowych. [AUT.] MONIKA STASZOWSKA-KARKUT, MAŁGORZATA MATERSKA, BARBARA CHILCZUK, MARZENA PABICH, MONIKA SACHADYN-KRÓL. W: Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa Wrocław, 2017, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, s. 221-228, bibliogr, 978-83-7717-264-3.
Analiza struktury ekstrudantów skrobiowo-białkowych z wykorzystaniem metod sorpcyjnych z fazy ciekłej. [AUT.] MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, ARTUR MAZUREK, RADOSŁAW KOWALSKI, URSZULA PANKIEWICZ, MONIKA SUJKA, JERZY JAMROZ. W: Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa Wrocław, 2017, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, s. 397- 409, il., bibliogr, 978-83-7717-264-3.
Właściwości fizykochemiczne oleju roślinnego poddanego sonikacji. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH, MARCIN MAKSYMIEC. W: Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa Wrocław, 2017, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, s. 370-378, il., bibliogr, 978-83-7717-264-3.
Zmiany barwy oraz zawartości barwników hemowych mięsa wołowego warunkowane dodatkiem serwatki. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa Wrocław, 2017, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, s. 302-309, il., bibliogr.
Rekord utworzony:30 października 2017 13:03
Ostatnia aktualizacja:22 grudnia 2021 11:20

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7717-264-3
ISSN: 2083-5531
BPP ID: (59, 42765) wydawnictwo zwarte #42765

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się