Żywność funkcjonalna i tradycyjna – właściwości i wpływ na postawy konsumentów.
Opis bibliograficzny
Żywność funkcjonalna i tradycyjna – właściwości i wpływ na postawy konsumentów. [AUT.] JOLANTA KOZŁOWSKA-STRAWSKA, ALEKSANDRA BADORA, STANISŁAW CHWIL. Probl. Higieny Epidemiol. 2017, 98 (3) s. 212-216, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy Higieny i Epidemiologii 2017, 98 (3), s. 212-216
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 października 2017 08:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 czerwca 2021 13:52 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00608ad49b31cced94cfa
Strona WWW
http://www.phie.pl/pdf/phe-2017/phe-201…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42505) wydawnictwo ciągłe #42505
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.