Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Żywność funkcjonalna pochodzenia zwierzęcego.

Opis bibliograficzny

Żywność funkcjonalna pochodzenia zwierzęcego. [AUT.] WANDA KRUPA, JADWIGA TOPCZEWSKA, MAŁGORZATA ORMIAN, JADWIGA LECHOWSKA. W: Postępy w naukach rolniczych i produkcji żywności. Redakcja naukowa / Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski Rzeszów 2020, Uniwersytet Rzeszowski, s. 61-69, bibliogr., sum, 978-83-79996-801-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postępy w naukach rolniczych i produkcji żywności. Redakcja naukowa / Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski, s. 61-69
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 stycznia 2021 11:32
Ostatnia aktualizacja:5 stycznia 2021 11:32

Identyfikatory

ISBN: 978-83-79996-801-5
BPP ID: (59, 47187) wydawnictwo zwarte #47187

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się