Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Żywność funkcjonalna - podział i charakterystyka.

Opis bibliograficzny

Żywność funkcjonalna - podział i charakterystyka. [AUT.] KATARZYNA ŻELIZKO, KAROL KUPRYANIUK. W: Nowe wyzwania dla polskiej nauki edycja 2 : materiały konferencyjne : streszczenia wystąpień, cz. 3 : Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: Nowe wyzwania dla polskiej nauki, Warszawa 13.01.2018 i Poznań 20.01.2018 s. 73. Kraków 2018, Creativetime, 978-83-63058-77-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nowe wyzwania dla polskiej nauki edycja 2 : materiały konferencyjne : streszczenia wystąpień, cz. 3 : Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: Nowe wyzwania dla polskiej nauki, Warszawa 13.01.2018 i Poznań 20.01.2018, s. 73
Wydawca:
Creativetime
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 stycznia 2018 12:37
Ostatnia aktualizacja:23 stycznia 2018 12:38

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63058-77-7
BPP ID: (59, 43181) wydawnictwo zwarte #43181

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się