Żywność i żywienie w ochronie zdrowia i środowiska. Redakcja / Joanna Jędrzejewska, Kinga Kalbarczyk.
Opis bibliograficzny
Żywność i żywienie w ochronie zdrowia i środowiska. Redakcja / Joanna Jędrzejewska, Kinga Kalbarczyk. [RED.] JOANNA JĘDRZEJEWSKA, KINGA KALBARCZYK. Lublin 2022, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, 229 s, il., bibliogr., sum, 978-83-67104-49-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
229 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
63231a424097073402f7fa0a
Strona WWW
https://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/public…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67104-49-4
BPP ID: (59, 48639) wydawnictwo zwarte #48639
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.