Żywność w XXI wieku od producenta do konsumenta.
Opis bibliograficzny
Żywność w XXI wieku od producenta do konsumenta. Kraków 2021, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 364 s, il., bibiogr., sum, 978-83-953897-2-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
364 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
61b8d2752467f01ef017f4fc
Strona WWW
https://repo.ur.krakow.pl/info/book/UR3…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-953897-2-6
BPP ID: (59, 48108) wydawnictwo zwarte #48108
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.